RSS новости
Каталог / Форумы, блоги

Blogoreader 2.6 – українська блоґосфера - блоґи, новини, статті, персони

Добавить ленту в 'Закладки'Blogoreader 2.6

Транслировать ленту у себя на сайтеТранслировать эту RSS ленту на своем сайте
01.12.08 05:39:41

Як почати користуватись торрентом?

Що таке торрент, ви вже, напевно, чули. А якщо й не чули - то дізнаєтесь, прочитавши відповідну статтю на Блогорідері. Але як почати користуватися технологією так званих мереж Peer-to-Peer на практиці? Як за допомогою торрента отримати реальні результати? Як, зрештою, скачати фільм? Сьогодні ви побачите невеликий туторіал, котрий і допоможе [...]

28.11.08 05:02:50

Інтерв’ю з Юрієм Опаренком

Всім привіт. Сьогодні в рамках рубрики Інтерв’ю у нас буде невелика розмова з українським блогером Юрієм Опаренком (автору Блогу Конспіратора), якого ви вже мали чути, а якшо і не чули - то познайомитесь Приємног оперегляду. - Чому ти вирішив завести блог? (стандартне питання) - Все почалося з того, що два роки тому я надибав на Блоґобіг [...]

26.11.08 05:05:04

33 приклади ребрендингу логотипів

Для початку згадаємо, що ж таке ребрендинг. Ребрендинг - зміна назви, логотипу, візуального оформлення бренду зі зміною позиціонування, а також зміна цілісної ідеології бренду. Найяскравішим прикладом ребрендингу в Україні, який, без сумніву, помітили всі - це зміна бренду оператора мобільного зв’язку UMC на МТС. Сайт Smash!ng apps зібрав чудову [...]

24.11.08 00:55:33

Блоготиждень №35

Новини проектів InternetUA - фактично єдиний журнал в Україні про інтернет, як повідомляє АІН, з грудня цього року перестане виходити у паперовому форматі, повністю перейшовши у онлайн. Це відображає загальносвітові тенденції в друкованих ЗМІ - адже прибутковість цього ринку в порівнянні з онлайном не така вже й вигідна. Зокрема, американський [...]

21.11.08 05:21:28

Онлайнова дружба - яка вона насправді?

"С голубого ручейка начинается река, ну а дружба начинается с улыбки" Дитяча пісенька Скажіть, скільки у вас друзів? Так, саме друзів, а не знайомих. Багато чи мало? Чи будете ви знати їх точну кількість?.. Думаю, багато кому з вас одразу спаде на думку звернутися за допомогою до якої-небудь соціальної мережі, в якій ви зареєстровані (думаю, [...]

19.11.08 05:16:16

Перспективи і тенденції соціальних мереж

Вашій увазі пропонується переклад досить цікавої статті з сайту socializm.net, в якій автор намагається передбачити долю та місце соціальних мереж в сучасному та майбутньому житті кожного їх учасника. Автор - Антон Попов У соціальних мереж кілька основних функцій - знайомства, рекомендації, і підтримка "слабких зв’язків". Я їх всі активно [...]

17.11.08 05:51:14

Кількість чи якість? Кого принести в жертву?

Мене часто питають, чому Блогорідер відносно рідко оновлюється. Іноді читачі просто-таки обурено вимагають писати ще. Так, з одного боку, - це показник популярності - коли читачам подобаються матеріали сайту. Однак чи варто кількісну перевагу робити головною метою публікацій? Якщо ви ще не помітили, то на Блогорідері давно існує така собі "редакційна політика" - якщо [...]

14.11.08 05:57:40

Під мікроскопом - Архітектурний Процес

Вже досить давно запримітив я цей сайт, однак чомусь не знаходилося часу написати про нього детальніше в рамках рубрики Під мікроскопом. Саме сьогодні настала його черга. Профіль Автори - адміністрація URL - http://arcua.org Дата заснування - 2008 Тематика - архітектура у світі та в Україні зокрема Дизайн З першого погляду, як тільки ви завітали на сайт, одразу стає видно, що розробкою [...]

12.11.08 05:27:16

Educamp - освітня ІТ-конференція

Ще не встиг відшуміти київський Блогкемп, як його організатори запрошують на ще одну непересічну подію - Educamp. Educamp - це всеукраїнська наукова конференція на тему інтернету та соціальних медіа. Відбудеться цей захід на наступних вихідних - 15-16 листопада. На конференції очікується близько 400 студентів, викладачів ВУЗів, та всіх небайдужих [...]

10.11.08 05:26:30

Блоготиждень №34

Новини проектів Проект MPCR.biz, про який я вже згадував у одному з нещодавніх випусків Блоготижня, разом з Богданом Варщуком (G3D, він виступив автором локалізації) на днях презентував український переклад Wordpress 2.7 beta 2. Тобто українські користувачі популярної блогової платформи Wordpress скоріше за всіх могли потестувати та спробувати "на смак" нову версію [...]

Всего лент: 6425

Поиск

Google

Товары

Canon HF10Canon HF10
$1000.00..$1604.80
Тип: цифровая; Тип носителя: Flash; Поддержка HD; Размер ("): 1/3.2; Мегапикселей: 3.31; Кол-во мегапикселей (фото): 3.1; Размер фотоснимка (пикс): 2048 x 1536;
Canon MD101Canon MD101
$258.00..$336.00
Тип: цифровая; Тип носителя: Mini-DV; Размер ("): 1/6; Мегапикселей: 0.8; Эффективных мегапикселей (видео): 0.4; Светосила: f/2.0 — f/4.4; Увеличение (опт/цифр)
Canon HG10Canon HG10
$845.00..$1470.00
Тип: цифровая; Тип носителя: HDD; Поддержка HD; Размер ("): 1/2.7; Мегапикселей: 2.96; Эффективных мегапикселей (видео): 2.07; Кол-во мегапикселей (фото): 2.76;

Статистика